Hoppa till innehållet

Föreläsningar för pedagoger
Föreläsningarna anpassas till de åldrar ni arbetar med. Jag har under mina 45 år som pedagog arbetat med alla åldrar. Det går bra att plocka ihop en egen föreläsning med delar från de olika föreläsningarna. Jag föreläser för obegränsat antal deltagare hos er. ”Jag har i hela mitt liv försökt lära mig måla som ett barn” Pablo Picasso.

BARNS OCH KONSTNÄRERS SKAPANDE

Om konsten att stödja barnens skapande på bästa sätt

Vi pratar om skapande verksamhet men vad är egentligen att skapa och varför är det bra att skapa? För att bättre förstå det ska vi undersöka hur barn och några konstnärer gör när de skapar bilder.

MASSOR AV TIPS!

Måleri teckning material teknik

BARNS BILDSKAPANDE

Om barns bilder och om Momentmetoden.

"Tack Elisabet för en helt lovely dag! Du är en fantastisk föreläsare och inspiratör! Så mycket kreativitet, känner fortfarande glädje i kroppen!" Malin Lindholm, förskollärare.
Ingrid Karlsson, Stureby förskola.

"En fantastisk föreläsning, tack Elisabet! Vaknade på natten och ville bara sätta igång och måla efter Momentmålnings-processen. Vi alla från vår förskola kände precis likadant. Toppenförslag fick vi! Vi är nu laddade!” Ingrid Karlsson, Stureby förskola.

”Den bästa studiedagen någonsin enligt all min personal i Hallstahammar. Kan verkligen varmt rekommendera den till alla er andra som söker ny inspiration till era kompetensutvecklingsdagar. Alla kan verkligen måla!” Nina Widell, förskolechef i Hallstahammar.


Plats och teknik

Jag visar massor av inspirerande bilder till föreläsningen som jag tar med på ett USB så ni behöver ha:
Dator.
Datorprojektor.
Stor vit vägg att visa bilderna på.
Rum med god luftventilation och belysning som går att sänka. Sittplatser så alla kan se bilderna.
Mygga om ni är en stor grupp.

Pris

Ge mig uppgift om ungefärligt antal deltagare, hur lång föreläsning ni vill ha, datum och var vi ska vara så skickar jag ett avtalsförslag med prisuppgift.

Föreläsare, info och bokning

Elisabet Skoglund

Uppdaterad 180123